Toimitusehdot

Voimassa 1.10.2021 alkaen
Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Pedatieto Oy (Y-tunnus 2289809-3). Myymme tuotteita yksityishenkilöille, julkisille organisaatioille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta pedatieto.fi ostoskorin kautta tai henkilökohtaisella kontaktilla sähköpostitse info@pedatieto.fi Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää tilauksen viitenumeron ja laskun loppusumman.

Maksaminen ja maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitusaika

Kirjat toimitetaan 3-5 päivän kuluessa. Ladattavat materiaalit ovat käytettävissä heti maksun suorittamisen jälkeen. Verkkokoulutustuotteiden toimitusaika sovitaan aina erikseen ostajan ja palvelutarjoajan kesken.

Toimituskulut ja toimitustapa

Postitettaviin tuotteisiin lisätään kiinteä toimituskulu 5,90€. Digitaalisilla tuotteilla (ekirjat, ladattavat materiaalit ja verkkokurssit) ei ole toimituskuluja.

 

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kirjatilauksissa tilaaja vastaa palautuksen toimituskuluista. Palautuksen mukaan toivomme mukaan seuraavat tiedot: Tilaaja, tilaajan yhteystiedot ja tilauksen numero, joka löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta. Palautus tehdään aina sille maksutavalle, jota alkuperäisessä tilauksessa on käytetty. 

Reklamaatiot

Reklamaatioissa ota yhteys viipymättä toimittajaan: Pedatieto Oy,  info@pedatieto.fi, +358 (0)400 860530

Mahdollisissa kiistatapauksissa pyrimme ratkaisemaan tilanteen ensisijaisesti neuvotteluin asiakkaan kanssa. Mikäli yhteiseen ratkaisuun ei päädytä, voi asiakas ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan saadakseen sovitteluapua. Tarvittaessa asia voidaan viedä eteenpäin ratkaistavaksi kuluttajariitalautakuntaan.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: Tuotteeseen tai sen käyttöön sekä toimituksiin liittyvistä ongelmista tulee ilmoittaa viipymättä Pedatieto Oy:n asiakaspalveluun, osoitteeseen info@pedatieto.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta:  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin

Pedatieto Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Vieritä ylös